OKTOBRA 2020 POMOČ ŠESTIM ZAPOSLENIM V POLICIJI

OKTOBRA 2020 POMOČ ŠESTIM ZAPOSLENIM V POLICIJI

Člane in podpornike Modre družine obveščamo, da smo v zvezi z dne 12.10.2020 zaključenim razpisom za dodelitev pomoči prejeli največje število vlog doslej. 5000 EUR pomoči smo tako razdelili policistki iz Policijske uprave Ljubljana, policistki iz Policijske uprave Novo mesto, policistu iz Policijske uprave Maribor, delavki policije iz Policijske uprave Celje, delavki policije iz Policijske uprave Maribor in delavki policije iz Generalne policijske uprave.


Modra družina je doslej pomagala devetindvajsetim zaposlenim v Policiji, pri čemer je bilo za pomoč namenjenih 23.547 EUR, kar znese v povprečju 812 EUR na posameznega upravičenca. Društvo za lastno delovanje ni porabilo nobenih sredstev.


Vsebina in število vlog, ki jih prejemamo, kažeta na resne stiske ljudi v naši sredini, zato vabimo vse, ki želijo mesečno prispevati 1 EUR, da izpolnijo prijavnico, ki jo najdejo na priloženi povezavi, in jo pošljejo na elektronski naslov info@modra-druzina.si. Hkrati vsem članom in podpornikom prenašamo iskrene zahvale prejemnikov pomoči.


En sam EUR ni veliko, kakor en sam policist ni veliko. Le skupaj smo moč in sila, ki spreminja svet na bolje.


Upravni odbor Modre družine

https://modra-druzina.si/assets/uploads/file-2.pdf

Deli