Zahvala prejemnice pomoči

Zahvala prejemnice pomoči

29.11.2021 smo prejeli pisno zahvalo naše sodelavke, prejemnice pomoči, ki je izrecno izrazila željo, da zahvalo javno objavimo.

Gre za z zdravjem povezano stisko, sicer pogosto obliko stiske med tistimi našimi kolegicami in kolegi, ki zaprosijo za pomoč. Hvala vsem, ki pomagate. 

" Spoštovani, Avgusta 2020 sem prejela diagnozo raka na prsih in naslednje leto in pol sem prestala več operacij in bila v ključena v zdravljenje in okrevanje, ki bo sedaj 10.1.2022 tudi uradno zaključeno. Poleg tega je moj mož lansko leto avgusta prejel odpoved v naši organizaciji. V septembru 2020 sva se torej znašala v resnično nezavidljivi situaciji, kjer nismo vedeli kakšno sploh je moje telesno stanje in v kašnem stadiju je moja bolezen, poleg tega pa so se najini finančni prihodki v enem samem mesecu znižali za grozljivo polovico. Živimo v stanovanjski hiši, kjer plačujemo mesečni kredit v visokem znesku.

Zdravljenje kronične bolezni poteka na večih nivojih in velika večina njih je samoplačniških, za kar potrebuješ denar, kar pa je bilo nemogoče glede na to, da sva z lastnimi financami lahko pokrivala le najnujnejše stroške. Oktobra 2020 sva od Modre družine prejela finančno pomoč, ki nama je neizmerno olajšala celotno situacijo.

Težko je opisati z besedami hvaležnost, ki sva jo in jo še danes občutiva ob prejemu vaše denarne pomoči. Zaradi nje sva lahko finančne skrbi postavila na stran in se ukvarjala z res pomembnimi zadevami, mojim zdravjem in okrevanjem po res obsežni operaciji ter otrokoma, ki sta se v tistem času šolala na daljavo. In to je res neprecenljivo.

Najlepša hvala, tudi zaradi vašega prispevka, sem se uspela pozdraviti v celoti, pa tudi preživeti prelepo leto, ne glede na specifične okoliščine, ki so bile glavni vodnik le-teh. S svojim nesebični dejanjem ste naredili veliko spremembo v življenju naše družine. In za to vam bomo večno hvaležni.

Želimo vam čudovite praznike v družinskem krogu ob zavedanju, da vse vedno mine in, da edino kar šteje so trenutki ljubezni, miru, igrivosti in hvaležnosti. Lep pozdrav. "

Deli